Pomoć hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Kada šetate kroz hol hotela i bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na krevetu. Hoteli se uvek trude da izaberu kvalitetnu pramučnu tkaninu, ali im je teško da prepoznaju luksuz i udobnost. Kvalitetan san je i zdrav san. Zadovoljan gost je onaj koji će preporučiti smeštaj i drugim ljudima, kao i širiti dobar glas dalje.

Faktori odabira posteljine

Koja su tri faktora koja bitno utiču na odabir posteljine?

POSTELJINA:

BROJ NITI je ključna odrednica za kvalitet posteljine, odnosno što je veći broj niti, to je posteljina luksuznija:

  • posteljina sa 120-170 niti jeste posteljina od običnog pamučnog materijala, koji se koristi za bolnice;
  • posteljina sa 400 niti – jedan je od naših prodavanijih proizvoda. Zbog svojih znatno gušćih niti, pruža osećaj udobnosti i izdržljivosti. Ovo je vrsta materijala koju gost očekuje da vidi na krevetu hotela širom sveta;
  • posteljina sa 600 niti poseduje vrhunski kvalitet. Materijal je specijalno dorađen da pruža predivan sjaj, mekoću i da je njegova tkanina veoma glatka.

KVALITET:

Odabirom pravog kvaliteta materijala doprinosite da se kod gosta stvori osećaj udobnosti koji ima i kada je kod kuće.

U asortimanu firme Stotex možete pronaći veliki izbor tekstilnog materijala za sve kategorizacije hotela. Takođe, materijali od kojih se izrađuju posteljine moraju biti izdržljivi, da se mogu prati i na temperaturama do 95° C, kao i da izdrže tretiranja raznim hemijskim sretstvima. Iz tog razloga, kod nas isključivo možete naći bele posteljine, koje su specijalno dorađene da izdrže sva ova tretiranja. Svi materijali su izrađeni od 100% pamuka. Ono po čemu se izdvajaju jeste dorada i broj niti. Dezeni u kojima možete pronaći posteljine za hotele su GLAT, PRUGA ILI ŽAKAR. Sve posteljine se mogu prati na 95° C.

Korpa