Pomoć hotelima pri odabiru hotelskog tekstila

Kada šetate kroz hol hotela i bacite pogled na hotelsku sobu, prva stvar koju gost primeti je posteljina na krevetu. Hoteli se uvek trude da izaberu kvalitetnu pramučnu tkaninu, ali im je teško da prepoznaju luksuz i udobnost. Kvalitetan san je i zdrav san. Zadovoljan gost je onaj koji će preporučiti smeštaj i drugim ljudima, kao i širiti dobar glas dalje.

Faktori odabira posteljine

Koja su tri faktora koja bitno utiču na odabir posteljine?

POSTELJINA:

BROJ NITI je ključna odrednica za kvalitet posteljine, odnosno što je veći broj niti, to je posteljina luksuznija:

  • posteljina sa 120-170 niti jeste posteljina od običnog pamučnog materijala, koji se koristi za bolnice
  • posteljina sa 400 niti – jedan je od naših prodavanijih proizvoda. Zbog svojih znatno gušćih niti, pruza osecaj udobnosti I izdrzljivosti. Ovo je vrsta materijala koju gost ocekuje da vidi na krevetu hotela sirom sveta.
  • 600 – ovo je vrhunski kvalitet materijala. Specijalno je doradjen da pruza prekrasan sjaj, mekocu I da je njegova tkanina veoma glatka.

KVALITET – odabirom pravog kvaliteta materijala doprinosite tome da se kod gosta stvori osecaj udobnosti koji ima I kada je kod kuce.

U nasem asortimanu mozete pronaci veliki izbor tekstilnog materijala za sve kategorizacije hotela.

Takodje, materijali od kojih se izradjuju posteljine moraju biti izdrzljivi da mogu da se peru I na temperaturama do 95C, kao I da izdrze tretiranja raznim hemijskim sretstvima. Iz tog razloga, kod nas iskljucivo mozete naci bele posteljine, koje su specijalno doradjene da izdrze sva ova tretiranja. Svi materijali su izradjeni od 100% pamuka. Ono po cemu se izdvajaju jeste dorada, broj niti. Dezeni u kojima mozete pronaci posteljine za hotele su GLAT ILI PRUGA ILI ZAKAR. Sve posteljine se mogu prati na 95C.

Korpa