O nama

Mnogi potroše čitav život da bi shvatili suštinu uspeha i trajanja, ili su otkrili da su suviše brzo trčali za novcem, prestižom ili modom. Sa nama ćete potrošiti mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vreme otkriti da je kvalitet pravi ključ trajanja.
Preduzeće Stotex doo pripada vodećim proizvođačima kućnog tekstila i tekstila za hotele u Republici Srbiji. Proizvodnju zasniva na sopstvenom kapacitetu, koji pruža visok stepen fleksibilnosti i mogućnosti da stalno izlazimo u susret potrebama i željama kupaca.
Profesionalnost u izradi, razvoj nove tehnologije, školovanje i usavršavanje zaposlenih omogućavaju proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda. Ono što posebno doprinosi kvalitetu je korišćenje visokokvalitetnog repromaterijala proizvedenog od strane renomiranih proizvođača.
Proizvode karakteriše visoka elegancija boja, dezena i modela.
Naš proizvodni sistem sastoji se od:
štepani program – proizvodnja prekrivača letnje i zimske verzije i jastuka raznih dimenzija;
posteljni program – proizvodi od damasta, satena, atlasgradla i štampanog platna;
stolnjaci – izrađeni su od visokokvalitetnog damasta;
frote program – proizvodnja bade mantila, peškira za domaćinstvo i hotele, vafl program.
Preduzeće Stotex doo konstantno teži ka pozicioniranju proizvodnog asortimana u segmentu pretežno visokog i delom srednjeg kvaliteta. Izražena je stalna komunikacija sa krajnjim potrošačima da bi se ispunile potrebe i želje kupaca u pogledu proizvoda, kao i težnja ka unapređenju postojećeg proizvodnog asortimana, proširenju postojećeg programa i inovacijama.
Glavni ciljevi preduzeća su: prepoznatljivost brenda Stotex i liderstvo u regionu u oblasti kućnog i hotelskog tekstila.

Misija

Misija preduzeća Stotex doo zasniva se na pružanju usluga snabdevanja tržišta, koje uključuju proizvodnju, promet na veliko i promet kroz maloprodaju (uvoz, izvoz, nabavka, skladištenje i distribucija) proizvoda od tekstila, ispunjavajći zahteve korisnika uz poštovanje svih zakonskih propisa, kao i primenjujući uspostavljene standarde kvaliteta ISO 9001:2019.

Vizija

Vizija preduzeća Stotex doo jeste da postane vodeća proizvodno-trgovinska društveno odgovorna kompanija kućnog tekstila i tekstila za hotele u regionu, koja konstantno postavlja više standarde u oblasti poslovanja, investicija i trgovine kreiranjem i uvođenjem novih trendova.

Korpa