Kako produziti vek trajanja duseku

Zaštita za dušek se smatra apsolutno suštinskom za svaki krevet u kuci. Iako možete da izvakumirate vaš dušek to nije uvek najefikasniji način da se zaštiti od prljavština, koliko bismo mi želeli. Ova zaštita produžava ,,životni,, vek trajanja vašeg dušeka, a isto tako možete biti sigurni da će ostati zaštićen od mrlja, kao i drugih nenamerno nanetih oštećenja, prolivanja tečnosti itd.

 

Ona ne samo da štiti vaš dušek, nego brine i o vama, praveći barijeru izmedju vas i grinja koji žive u vašem dušeku. Neki ljudi, čak nose svoje zaštite i na putovanja, poslovna, za praznike, jer su im oni odlična zaštita od svega što se može naći u hotelskim dušecima.

 

Postoji veliki broj različitih zaštita za dušek u zavisnosti od njihove namene, zahteva potrošača i budzeta potrošača. Postoje zaštite, čiji je:

-materijal izradjen od PVC-a(jedna strana frotir, druga pvc). Koji je odlična zaštita, jer nepropušta tečnost na dušek i štit dušek od telesnih isparenja. Ono se preporučuje osobama koji su alergični na grinje i prašinu.

-Štepani-uzmimo u obzir da čovek prosečno 8sati provede u svojoj postelji, izbor dobrog dušeka, ali i naddušeka je od bitnog značaja. Dobar naddušek će vam značajno unaprediti kvalitet spavanja. Ova vrsta nadduseka je izradjena od pamučnog materijala i punjeno je šupljim vlaknom koje propušta tečnost i onemogućava zadržavanje tečnosti, prašine i neprijatnih mirisa. On može biti sa elasticnom trakom na sve cetiri strane ili opšiven sa gumom.

Sve ove zaštite mogu da se peru u mašini.

 

Kako biste izbegli bepotrebno trošenje novca i produžili život vašem dušeku, uvek ga možete zaštiti nekim od naddušeka, čiji širok asortiman možete naći na našem tržištu.

Korpa