Peškiri

Peškir je proizvod koji se koristi svakodnevno, te je neophodan u svakom domaćinstvu. Kvalitetan peškir mora biti mekan, paperjast i „luksuzan“ kada ga prislonite vašem telu. Sastav peškira je vrlo važan kada se radi o ličnoj higijeni, te oni moraju biti napravljeni od najkvalitetnijeg materijala kako koža ne bi bila iritirana.

Veličina i gramaža peškira – peškiri se mere u jedinici poznatoj kao GSM – gram po metru kvadratnom. Ovo je gustina tkanine peškira. Peškir manji od određene gustine su lakši, tanji i obično mnogo jeftiniji, jer obično imaju tendenciju da kraće traju. Ovi peškiri se obično koriste za putovanja, treninge… Peškiri veće gramaže su boljeg kvaliteta, te ih možete pronaći u hotelima svetskih klasa. Oni su mnogo skuplji, ali često vredi platiti dobro za njih, jer će oni trajati mnogo duže.

U procesu dorade, vlakna frotira su kratko šišana, što pruža dugotrajnost i efikasnost kod održavanja. Naši peškiri upijaju odlično, ostaju mekani i fini na dodir i posle eksploatacije.

Peškiri su izrađeni od 100% pamučnog materijala, 500g/m2 težine. Moguće ih je prati u mašini, na temperaturama od 60° C za obojene, i 90° C za bele peškire.
U zavisnosti od kvaliteta, u ponudi imamo pešire iz kolekcije Mollis, Casablanca, Napoli, Bambo i Viena.
Ovi peškiri učiniće da vaše kupatilo dobije potpun nov izgled.

Korpa