Antialergijski program

Kako smo uopšte došli na ideju da se pozabavio ovom temom? Alergija se može javiti u mnogo različitih oblika. Počev od znojenja, crvenila na telu, očima, problemasa disajnim putevima. Naše telo ne reaguje uvek najbolje kada ima dodir sa veštačkim materijalima, a pogotavo ne, ukoliko je to posteljina kojom se svake noći pokrivamo. Materijali koji se nalaze na našem tržištu, uglavnom su napravljeni od različith mešavina, sintetike… Upravo e tu stvara problem. Sintetika u bilo kojoj kombinaciji nemoze biti nikad kao prirodan materijal.

Ko je zaslužan za otkriće ovog proizvoda? Dosta je portrošača kojima ovaj materijal nije nikada zasmetao, ali nam se javio nešto veći broj ljudi kojima ovaj vid mešavine smeta i koji su imali ovakav problem u životu. Iz tog razloga, odlučili smo da u naš proizvodni program uvrstimo jedan ovakakv proizvod. Tim naših stručnjaka svaki materijal, pre nego što udje u proizvodnju, podleže posebnim testovima i analizama. Pored skupljanja, gramaže, proverava se i sastav materijala, a jedino materijal koji se označi kao antialergijski, može se tako deklarisati i spakovati, kao poseban EKO proizvod, da mu se dodeli epitet antialergijski i antibakterijski i kao takav plasira kupcima. Svi ostali proizvodi, pored posebnog pakovanja, imaju i posebnu etiketu spram svog sastava. Naše proizvode, različitih kvaliteta, sastava materijala, podelili smo u nekoliko boja. Specijalnu, zelenu boju, dali smo našem najkvalitetnijem i najprodavanijem prizvodu iz kolekcije SUPERSOFT ANTIALERGIJSKI PROGRAM.

Mi brinemo o Vašem zdravlju! Jedini pravi način da zaštitite Vaše zdravlje i zdravlje vaše porodice od alergija tokom noći je da se pokrivate prirodnim materijalima.

Mnogi potroše čitav život da bi shvatili suštinu uspeha i trajanja ili su otkrili da su suviše brzo trčali za novcem, prestižom ili modom. Sa nama ćete potrošiti mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vreme otkriti da je kvalitet pravi ključ trajanja.

Korpa