Zavese

Kao nezaobilazni dekorativni elemenat, kvalitetne zavese i draperije mogu u velikoj meri uticati na celokupan izgled vašeg stambenog prostora. U svojoj ponudi imamo veliki izbor raznovrsnih zavesa i draperija za vašu spavaću, dnevnu i dečiju sobu, kao i kancelarije.
Zavese su kao i posteljina, takođe, jedna od bitnih stavki prilikom uređenja stambenog enterijera, dečije sobe ili kancelarije. Mi vam nudimo zavese i draperije, koje se izrađuju od različitih materijala uz povoljne cene.
Kako izabrati pravu zavesu? Ukoliko kupujete zavese za vaš dom, kancelariju, apartman, izaberite one nijanse koje će se uklopiti sa bojama vašeg stana, apartmana ili poslovnog prostora. Ako izaberete prave nijanse, možete poboljšati izgled prostorije. Ako ste zainteresovani za kupovinu odgovarajućih zavesa za vaše potrebe, postoji nekoliko stvari koje treba znati da bi se izbegla pogrešna kupovina zavesa.
Kako smo napomenuli, morate biti sigurni da će se zavese koje ste izabrali uklopiti u dekor prostora za koji kupujete zavese, bila to dnevna soba, spavaća soba u hotelu, vaš dom, kuhinja ili poslovni prostor. Postoje različite vrste zavesa: dekorativne zavese, rolo zavese, panelne zavese, trakaste zavese, black out… Nije isto ako kupujete kuhinjske zavese ili zavese za dnevnu, spavaću sobu.
Takođe, bitno je i da imate u vidu materijal od koga je zavesa napravljena. Preporučljivo je izabrati materijal koji je lak za čišćenje i nije zahtevan za održavanje, koji je dugotrajan i izdržljiv.
Veličina zavese je još jedna bitna stvar o kojoj treba voditi računa prilikom kupovine. Prava veličina zavese treba lepo da se uklopi u dekor prostorije i da tako doprinese poboljšanju izgleda celokupnog ambijenta.
Naš glavni cilj je: prepoznatljivost brenda Stotex i liderstvo u regionu u oblasti kućnog i hotelskog tekstila. Ovim korakom smo pokušali da vam pomognemo pri izboru prave zavese za vaš dom, poslovni prostor, apartman ili hotelsku sobu, svečanu salu, konferencijsku salu, ali i da našim cenjenim potrošačima skrenemo pažnju da uspore i prestanu da tragaju, jer su na mestu na kom mogu opremiti dom u celosti. Upišite se i vi na našu listu zadovoljnih potrošača ili postanite deo porodice hotela i ugostiteljskih objekata čiji zadovoljni i odmorni gosti potvrđuju zašto je firma Stotex d.o.o dobila status vodeće firme iz oblasti kućnog, hotelskog i ugostiteljskog tekstila.

Korpa