Kuhinja

Kuhinjski program

Kuhinja je uvek bila važan deo doma za celu porodicu.

-Stolnjaci su tu da bi zastitili povrsinu stola, ali I doprineli prijatnoj atmosferi. Prigodjeni su za svakodnevne, a posebno za svecane prilike. Posebno ukrasavaju I oplemenjuju svaki prostor. Za izuzetne prilike, nudimo izuzetne stolnjake.
-Nadstolnjaci su veoma lep i praktičan dekorativni element.
-Rukavice izradjene od 100% pamučnog materijala u kome koža diše. Izradjene su tako pružaju zaštitu od kontakta sa vrelim predmetom.
-Podmetači za stolice osim što su dekorativni element kuhinje, samim tim imaju finkciju da zaštite Vašu stolicu. Izradjene su od 100%pamučnog materijala i punila, vlakno ili sundjer.

Boje, dezene I materijale, sa posebnom paznjom smo birali kako bismo zadovolji potrebe svakog naseg klijenta. Materijale biramo sa posebnom paznjom, kako bi proizvod koji dodje do krajnjeg potrošača zadovoljio estetske potrebe, funkcionalne, ali i da imaju dug vek trajanja.

Materijali od kojih izradjujemo proizvode za kuhinju su pamučni ili mešavina, zakard tkanja ili u glat varijanti, mekani i svilenkasti na dodir.

Stolnjaci izradjeni od materijala ciji je sastav 50%pam/50%pol., nepropuštaju tečnost. Tečnost ostaje na površini stolnjaka i vrlo lako se može odstraniti krpom.
Stolnjaci, rukavice, podmetači za stolice izradjeni o materijala čiji je sastav pamuk 100% , zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu, pretvoriće svaki Vas obrok u specijalnu priliku.

  • PODMETAČI ZA STOLICE
  • STOLNJACI
  • NADSTOLNJACI I SALVETE
  • MAGIČNA KRPA
Korpa