Kolekcija

OSNOVNA POSTAVKA

Osnovnu postavku proizvoda firme Stotex karakterise bela boja. Bela boja je odlika cistoce, svezine, a samim tim je i lako uklopiva.

Asortiman koji je ukljucen u ovu postavku je raznolik:

DUSEK – pre nego sto krenete u dalju pretragu proizvoda, pre svega obratite paznju na ovaj proizvod. Dušek koji pruža dobru potporu pomoći će da telo ostane u najboljem položaju i time omogući zdrav i kvalitetan odmor.

KOLEKCIJA SUPERSOFT u koju prate izuzetno mekani na dodir jorgani i jastuci, vrhunskog kvaliteta i 100% pamucnog materijala.

DAMAST KOLEKCIJA koju sacinjavaju posteljine specijalizovane za hotele visoke kategorizacije, kao i za domacinstvo. Posteljine su izradjene od 100% pamucnog materijala. Iskljucivo bele boje,kao i svi proizvodi koji spadaju u ovu kolekciju, jer je bela boja zahvalna za odrzavanje, daje mogucnost iskuvavanja. Posteljine su izuzetnog kvaliteta i dugog veka trajanj

KOLEKCIJA MOLLIS – kolekcija ciji su proizvodi pre svega unikatni! Specijalno su birani od strane naseg tima! Izuzetno smo vodili racuna prilikom odabira materijala. Iz ove kolekcije izdvajamo peskire, papuce i bademantile koje odlikuje atraktivan dizajn, mekoca i visoka moc upijanja.

  • BASTENSKI ASORTIMAN
  • KOLEKCIJA SUPERSOFT
  • OSNOVNA POSTAVKA
  • SETOVI JORGAN I JASTUK
Korpa