Hotel

Hotelski program

Usporite i prestanite da tragate.Na pravom ste mestu!
Postanite deo porodice hotela i ugostiteljskih objekata čiji zadovoljni i odmorni gosti potvrđuju zašto je firma Stotex d.o.o dobila status vodece firme u oblasti hotelskog i ugostiteljskog tekstila.
Ukoliko pripadate menadžment strukturi hotela ili ugostiteljskog objekta, ili ste i sami vlasnici istog, sigurno ste se već više puta upitali šta je to, što će na gosta ostaviti dobar utisak i učiniti da gost zadovoljan napusti hotel. Naravno postoji puno faktora, počevši od samog ambijenta, nivoa usluge, profesionalnosti osoblja, međutim, razmislite: gde gost provodi u proseku najviše vremena?
Sa kojim stvarima odnosno inventarom dolazi direktno u dodir? I na kraju, koje mesto posle napornog dana pruža konačno željenu intimu?
Odgovor je jednostavan. Sve dok gost ne oseti meku i svežu posteljinu, ne utone u san na udobnom jastuku i posle kupanja oseti čist i udoban peškir na svom telu osećaj udobnosti neće biti potpun.
Koliko hoteli posvećuju pažnju ovoj oblasti najbolje svedoči izjava Ane Marije Santo, domaćice luksuznog hotela New Zork Palace:”Naš glavni zadatak je da zadivimo svakog našeg gosta. Raskošno opremljna postelja i kupatilo su glavni punktovi hotela, koji čine da se gost prijatno oseća.”(izvor:časopis savremenog hotelijerstva i turizma Turistički svet)
Pored zahteva da hotelski tekstil pruža udobnost i raskošnost, u savremenom hotelijerstvu sve više se stavlja akcenat na ekonomičnost i funkcionalnost. Specifičnost hotelskog tekstila se ogleda u tome što trpi visok stepen eksploatacije i svojim tehničkim osobinama mora da odgovori takvim uslovima. Materijali moraju da budu napravljeni od kvalitetnog prediva, određene gustine i na odgovarajući način dorađeni da bi mogli da trpe agresivne mehaničko-hemijske uticaje. Težina materijala direktno utiče na potrošnju energije prilikom pranja i zbog toga uravnotežena gramaža je jedan od važnih faktora koji utiču na ekonomičnost u eksploataciji.
Iskustvo i razmena informacija sa velikim svetskim snabdevačima u oblasti hotelskog tekstila omogućila je formiranje proizvodnog asortimana idealno prilagođenog za potrebe Vašeg hotela ili ugostiteljskog objekta.

  • ŠTEPANI PROGRAM
  • POSTELJINA
  • STOLNJACI
  • FROTIR
  • WELLNESS PROGRAM
  • REFERENT LISTA
Korpa