Najava nove Mollis kolekcije

I kod nas je već veoma toplo ovih dana, ali to ne znači da ćemo prestati da se pripremamo za sezone koje nam tek dolaze.
Dok se mi pripremamo, vas možemo da uputimo da pogledate, odaberete i kupite ono što smo za vas brižljivo pripremili. U pitanju je proširenje KOLEKCIJE MOLLIS.
Ove godine imali smo odličnu saradnju sa timom eminentnih italijanskih stručnjaka i dizajnera, koji su i za vas i za nas odabrali JEDINSTVENE, do sad NEVIĐENE NA TRŽIŠTU DEZENE ZA KOLEKCIJU MOLLIS PROLEĆE/LETO 2020.
Ovog puta odlučili su se da je obogate, pre svega, posteljinama, koje će zadovoljiti svačiji ukus, stolnjacima i jednobojnim dekama, koje možete pronaći samo u našim prodavnicama širom Srbije i koji su izrađeni od 100% pamučnog materijala. Ove sezone, možete odabrati i uživati u nekim od cvetnih nijansi dezena posteljina, prožetim toplim zemljanim tonovima, do jarkih jednobojnih nijansi. Iako su prošli Dan zaljubljenih, Osmi mart, Mladenci, mi tokom cele godine mislimo i na one zaljubljene, pa smo i za njih spremili po nešto, kao i za tinejdžere.

Korpa